GG uitgebreid

Om vooruitgang te boeken raden we aan om minimaal twee uur per week functioneel te trainen. Tijdens een functionele training train je meerdere spiergroepen tegelijkertijd en werk je daarnaast aan conditie, uithoudingsvermogen en balans. Daardoor verbetert je mobiliteit, balans en coördinatie en dat draagt bij aan de kwaliteit van jouw dagelijkse leven.

Voor de aanpakkers

Het uitgebreide pakket van Gezondheidsgilde bestaat uit twee uur small group training per week, die je kunt verdelen over halve of hele uren. Onder hoogwaardige begeleiding van toptrainers en middels een maatwerk trainingsschema train je jouw kracht, uithoudingsvermogen, coördinatie en lenigheid. Een small group bestaat uit 6-8 mensen.

Het GG Uitgebreid pakket bestaat uit leuke extra’s, zoals gratis koffie en thee en korting op onze gezondheids- en gelukworkshops. Bovendien krijg je een toffe Gezondheidsgilde drinkfles cadeau.

Van doel naar plan

Tijdens de intake nemen we jouw situatie samen door. We stellen vragen, nemen testjes af en bespreken je doelen. Vervolgens ontwikkelen we een plan: een persoonlijk trainingsschema waar jij op regelmatige basis mee aan de slag gaat.

Trainingsmomenten

Jij bepaalt zelf hoe je de trainingsmomenten verdeeld. Kom je twee keer een uur trainen of verdeel je het liever over drie of vier momenten? Jij beslist. Het enige wat je hoeft te doen is je aan te melden voor een small group training via de app.

Tijdens de trainingen krijg je hoogwaardige begeleiding van onze trainers. Ze helpen je bij het juist uitvoeren van de oefeningen. Voel je ergens weerstand of zelfs pijn? Dan onderzoeken we wat er aan de hand is en behandelen we ‘on the spot’. Zo voorkomen we blessures, vergroten we jouw bewegingsvrijheid en kun jij direct door met trainen.

Onze begeleiding beperkt zich niet tot de deuren van de gym. Jouw trainer neemt gedurende de week contact met je op en andersom kun jij ook altijd bij hem of haar terecht als je vragen hebt of behoefte hebt aan support.

Ervaren trainers

De reis naar een gezond en gelukkig leven is maatwerk. Om de beste begeleiding te kunnen bieden hebben al onze ervaren trainers een zeer intensieve opleiding gevolgd voor zowel training als revalidatie. Bovendien besteden we binnen Gezondheidsgilde veel aandacht aan persoonlijke groei, zorgen we dat ook onze trainers hun kennis en vaardigheden blijven ontwikkelen. 

Voor wie?

Met het uitgebreide pakket werk je twee uur per week functioneel aan het verbeteren van je gezondheid. De ideale keuze als je:

conditie, spierkracht, lenigheid en balans wilt verbeteren

en bereid bent om structureel aan je gezondheid te werken.

effectief wilt trainen

en op zoek bent naar hoogwaardig advies en begeleiding.

wilt werken aan een gezonde levensstijl

en het risico op ziektes wilt verlagen.

de stap wil maken naar een gezond en gelukkig leven

en bereid bent om daar structureel tijd en energie in te steken.
Zet de
stap!