Jouw persoonlijke gids

De Balance Guide is voor iedereen die het heft in eigen handen wil nemen en daar wel wat hulp bij kan gebruiken. De gids geeft inzicht in hoe jij jou leven zelf positief kunt beïnvloeden. Je vindt er de basisprincipes van een gezond en gelukkig leven, waaronder tips en adviezen over training, voeding, mindset, stress en slaap. Algemene richtlijnen die voor nagenoeg iedereen werken, ongeacht geslacht, leeftijd of situatie.

Voor meer balans

Naast de algemene richtlijnen, helpt deze gids je ook bij het verkrijgen van inzicht in je eigen leefstijl. Door aan te geven hoe jij scoort op de afzonderlijke onderdelen van ons balance wheel, kom je erachter wat goed gaat en wat beter kan. Dat helpt je bij het bepalen van je doelen. Door deze doelen te noteren in de gids en regelmatig met je trainer te bespreken, maken we van de balance guide jouw persoonlijke gids naar een gezond en gelukkig leven.

Inspiratie

Je ontvangt de gids gratis bij een small group abonnement. Sport je (nog) niet bij ons, maar wil je wel beginnen met de reis naar een gezonder en gelukkiger leven? Dat moedigen we van harte aan. Daarom delen we onze kennis ook online met jou. Via onze inspiratiepagina vind je artikelen, podcasts en video’s over uiteenlopende onderwerpen. En ook op onze socials delen we onze kennis met jou.

Inspiratie

Ben jij klaar voor de reis naar een gezond en gelukkig leven? En mogen onze specialisten jou daarin begeleiden? Laat hieronder jouw contactgegevens achter, dan plannen we zo snel mogelijk een afspraak met je in.

Boek een proefles

Locatie(Vereist)
Voorkeur pakket
Start de
reis