Over Gezondheidsgilde

Bij Gezondheidsgilde draait het in de eerste plaats om jou. De reis naar een gezond en gelukkig leven begint namelijk bij jouzelf. Jij hebt het in je om je eigen levensverhaal vorm te geven. Dat je daar hulp bij kunt gebruiken, is logisch. Samen kijken we wat goed gaat, met welke uitdagingen je te maken krijgt en welke ondersteuning je nodig hebt.

Uniek ecosysteem voor jouw gezondheid

Gezondheidsgilde is een ecosysteem waarbinnen diverse specialisten intensief met elkaar samenwerken. Zij motiveren en ondersteunen jou om de regie over je leven te nemen. Op alle vlakken. Daarom besteden we aandacht aan jouw beweging- en voedingspatroon, maar ook aan andere aspecten die invloed uitoefenen op jouw unieke leven. De reis naar een gezond en gelukkig leven vraagt namelijk om een integrale aanpak. Ondersteuning van de juiste professionals is daarbij onmisbaar.   

Inzicht en bewustzijn vergroten

Gezondheidsgilde is een veilige omgeving waarin je op jouw tempo kunt werken aan het totaalplaatje van je gezondheid. Onze specialisten schetsen een beeld van jouw situatie door goed te luisteren naar jouw uitdagingen, veel vragen te stellen en diverse tests af te nemen. Dat helpt ons om onze kennis en expertise af te stemmen op de fase waarin jij je begeeft.

Vervolgens nemen we je mee in de dingen die ons opvallen en geven we je inzicht in je dagelijkse patronen. Door jou te laten inzien welke gewoontes bijdragen aan een gezond en gelukkig leven en welke dit tegenwerken, vergroten we jouw bewustzijn. Samen bepalen we welke patronen je wilt doorbreken en welke uitdagingen je wilt oppakken. Deskundig, met aandacht en vanuit compassie brengen we jou op die manier de kennis en vaardigheden bij die je nodig hebt om de balans tussen je lichaam, brein en geest te herstellen.

Het totaalplaatje van jouw gezondheid

Binnen Gezondheidsgilde streven we ernaar om jou op alle gebieden de beste begeleiding en ondersteuning te bieden. Daarom werken onze gezondheidsspecialisten intensief met elkaar samen*. We bekijken jouw vraagstuk vanuit verschillende perspectieven en kunnen relatief snel de juiste diagnose stellen. Dankzij die aanpak boeken veel van onze cliënten in een relatief kort tijdsbestek grote vooruitgang in hun gezondheid en algehele welbevinden.

* We zijn altijd op zoek naar gezondheidsspecialisten die onze visie op gezondheid en geluk delen en onderdeel willen worden van ons ecosysteem. Nieuwsgierig? Neem contact met ons op.

Alles draait om balans

In het leven draait alles om het vinden van balans. Aan de hand van ons Gezondheidsgilde Balance Wheel maken we voor jou inzichtelijk welke aspecten in het leven invloed uitoefenen op hoe je je voelt. Zodat jij begrijpt wat je nodig hebt voor een gezond en gelukkig leven. Ook helpen we je verantwoordelijkheid te nemen over je eigen levensverhaal. Dat doen we onder andere met onze awakening gids. Hierin vind je, naast jouw persoonlijke doelen, uitgebreide informatie over voeding, slaap, beweging, rust, spiritualiteit en meer. Download de basisversie hieronder om vandaag al aan de slag te kunnen.

“Balance is not something you find, 
it’s something you create.”