GG Basis

Meer energie, een fitter lijf of meer vooruitgang boeken: wat je gezondheidsvraag ook is, Gezondheidsgilde helpt je op weg. Met GG basis zet jij een bewuste eerste stap naar een gezonder en gelukkiger leven.

Het basisprogramma van Gezondheidsgilde bestaat uit een uur small group training per week. Onder hoogwaardige begeleiding van toptrainers en middels een maatwerk trainingsschema train je jouw kracht, uithoudingsvermogen, coördinatie en lenigheid. Een small group bestaat uit 6-8 mensen.

Gezondheid is maatwerk

Bij Gezondheidsgilde nemen jouw huidige situatie als vertrekpunt. Dat vertrekpunt bepalen we tijdens een intake. We stellen vragen en nemen testjes af. Vervolgens bespreek je met je trainer waar je aan wilt werken. Samen formuleren jullie doelen die je uitdagen en die tegelijkertijd haalbaar zijn. Vervolgens stelt je trainer een persoonlijk trainingsschema samen waar jij wekelijks in een klein clubje mee aan de slag gaat.

Eén of twee trainingsmomenten

Bepaal zelf of je één keer een uur komt trainen of de training over twee halve uren verspreid. Jouw trainer begeleidt je waar nodig en helpt je bij het juist uitvoeren van de oefeningen. Heb je moeite met een bepaalde oefening? Dan onderzoeken we wat er aan de hand is en behandelen we ‘on the spot’. Zo voorkomen we blessures, vergroten we jouw bewegingsvrijheid en kun jij direct door met trainen.

Naast de trainingsmomenten houdt jouw trainer gedurende de week contact met je. Hoe voelt je lijf, hoe gaat het mentaal met je en waar loop je tegenaan? Zo houden we een vinger aan de pols en kunnen we direct bijschakelen als de situatie daarom vraagt.

Ervaren trainers

De reis naar een gezond en gelukkig leven is maatwerk. Om de beste begeleiding te kunnen bieden hebben al onze ervaren trainers een zeer intensieve opleiding gevolgd voor zowel training als revalidatie. Doordat er binnen Gezondheidsgilde veel aandacht is voor persoonlijke groei, zorgen we dat ook onze trainers hun kennis en vaardigheden blijven ontwikkelen. 

Voor wie?

Ons advies is om minimaal twee uur per week te trainen. Het basispakket van één uur training per week trainen is een ideale optie als je:

een volle agenda hebt

maar een uurtje per week trainen haalbaar is.

elders of op eigen gelegenheid traint

en op zoek bent naar hoogwaardig advies en begeleiding.

voornamelijk cardio doet

en je prestaties wil verbeteren.

een gezond en gelukkig leven wilt

en rustig wilt aftasten of small group training iets voor je is.
Zet de
stap!