Revalidatie

Heb je al jaren nek-, schouder-, heup-, knie- of rugklachten, last van een doof gevoel of uitstralingspijn? Ben je al bij verschillende specialisten geweest, maar verbetert je situatie niet? Dan nodigen we je uit om een afspraak te maken met één van onze revalidatie specialisten.  

Wat bieden we?

Onze revalidatiespecialisten maken gebruik van de Mylogenics methode; een zeer effectieve behandelmethode die zorgt voor snelle pijnverlichting en directe verbetering van je prestaties. Zodat jij vrijer kunt bewegen in het dagelijks leven. 

Binnen Gezondheidsgilde werken meerdere Mylogenic opgeleide specialisten. Tijdens een behandeling onderzoeken we de spanning, beweging en functie van spieren, peesplaten, pezen, banden en zenuwen om de bron van jouw klachten te achterhalen. Ook testen we de structuur, beweging en functie van je weefsel aan de hand van een aantal activatietesten. Met die kennis in ons achterhoofd gaan we aan de slag.

De Mylogenics specialist maakt verkleefd bindweefsel los door een combinatie van verschillende revalidatie- en massagetechnieken. Dit verbetert de doorbloeding en zorgt ervoor dat de spieren weer goed kunnen aanspannen en ontspannen. Het resultaat? Snelle pijnverlichting, minder kans op blessures en een directe verbetering van je prestaties. Al na één behandeling kun je een flinke verandering merken, zelfs als je al jaren chronische klachten hebt.  

Trainen en behandelen

De trainers van Gezondheidsgilde ondersteunen je tijdens de trainingen bij het behalen van je doelen. Daarnaast houden ze je goed in de gaten, zodat ze eventuele belemmeringen of blessures snel signaleren. Heb je moeite met een bepaalde oefening? Dan behandelt één van onze Mylogenics opgeleide trainers je direct en ‘on the spot’. Zo nemen we niet alleen blessures weg, maar voorkomen we ze ook. Bovendien kun jij beter presteren als je vrij bent van lichamelijke belemmeringen en boek je sneller resultaat.  

Holistische aanpak

Tijdens een uitgebreide intake testen we jouw bewegingsapparaat. We sporen de bron van je klachten op en maken een behandelplan op maat. Daarbij kijken we niet alleen naar je lichamelijke klachten, maar nemen we ook je eet- en leefpatroon met je door en bespreken we eventuele mentale belemmeringen. Samen onderzoeken we welke gewoontes invloed hebben op of zelfs bepalend zijn voor je gezondheid en geluksgevoel. We helpen je op weg met tips en adviezen en motiveren en inspireren je om de verantwoordelijkheid te nemen voor jouw gezondheid.

Is jouw vraagstuk complex en is er meer expertise vereist? Dan kunnen we snel in overleg met een van onze andere specialisten. Denk aan een chiropractor, voedingsdeskundige of een neurologisch specialist. Als het nodig is, verwijst onze Mylogenics behandelaar je door naar de desbetreffende specialist.

Voordelen

Snelle behandeling van klachten

Al na de eerste behandeling kun je verlichting van je klachten ervaren.

Prestatieverbetering

Vrijer bewegen in het dagelijks leven en betere (sport)prestaties door preventieve aanpak.

Positieve en duurzame verandering

Echte resultaten en duurzame verandering dankzij een unieke combinatie van behandelen, trainen en bewegingsadviezen.

Doordat onze specialisten verklevingen in de spieren losmaken, kan een Mylogenics behandeling oncomfortabel aanvoelen. Dit oncomfortabele gevoel is tijdelijk en verdwijnt vrijwel direct als de behandeling stopt.
Ook is het normaal dat je tijdens de behandeling dezelfde symptomen ervaart als wanneer je last hebt van je klacht. Veel mensen ervaren tijdens en na de eerste behandeling al een positief resultaat. Denk aan een grotere bewegingsuitslag, minder pijn, meer kracht, verminderde tintelingen of doof gevoel in de ledematen.

Groots
resultaat
Ik wil dat!

De impact van Mylogenics behandelingen laat zich lastig omschrijven en kun je het beste zelf ervaren. Laat je contactgegevens achter, dan nemen we contact met je op voor een afspraak.