Chiropractie is beschikbaar op de volgende locaties:

Chiropractie Hoogeveen

Chiropractie voorkomt en verhelpt fysieke klachten, ondersteunt bij een gezond zenuwstelsel en resulteert in een betere breinbalans. Door aanpassingen te doen in je wervelkolom, verbeteren onze chiropractors de aansturing van je lichaam. Maak jouw vervolgafspraak via de knop hieronder.

Ben je een nieuwe klant en wil je een intake boeken? Helaas kunnen we op dit moment geen nieuwe klanten aannemen, i.v.m. een lange wachtlijst. Neem contact met ons op om op de wachtlijst geplaatst te worden. Onze excuses voor het ongemak.

Voor een gezond brein

Een gezond brein, een goed functionerend autonoom zenuwstelsel en een optimale communicatie tussen die twee behoren tot de basis van een gezonde levensstijl. Vaak ontdekken we het belang daarvan pas als ons lichaam aangeeft dat de communicatie tussen brein en lichaam verstoord is. Die verstoring vertaalt zich in lichamelijke klachten zoals bijvoorbeeld hoofdpijn, nek- of rugklachten en uitstralingspijn. Maar ook psychische klachten zoals slaapproblemen, depressie, burn-out of verminderde concentratie kunnen wijzen op een verstoring in het brein of in de communicatie tussen je brein en je lichaam. 

Chiropractie als fundament

Chiropractie is de fundering van een gezonde leefstijl. Het werkt niet alleen goed voor de bestrijding van fysieke en psychische klachten, maar ook en juist ter voorkoming ervan. De plek waar we pijn ervaren is niet altijd de bron van de pijn. De oorzaak kan vanuit een andere plek in het lichaam komen of worden veroorzaakt doordat je lichaam zich aanpast of compenseert vanwege stress. Tijdens een behandeling spoort de chiropractor de bron van jouw klachten op en stimuleren en verbeteren we de communicatie tussen je brein en je lichaam met behulp van speciale chiropractische handelingen. Daardoor begrijpt jouw brein dat je lichaam een aanpassing moet doorvoeren. Zo verbeteren en herstellen we de communicatie in je brein én tussen je brein en je lichaam. 

hoogeveen

adres

Parmentierstraat 2e
7903 TP Hoogeveen

registraties

DCF
ICA
SNRC

NCA
SCN

contact

06 27420711
chiropractie@gezondheidsgilde.nl

gegevens

kvk 88895335
AGB 90091949

openingstijden

ma — do:
geopend op afspraak
vr, za & zo:
gesloten

prijzen

eerste consult: € 100,-
tweede consult: € 60,-
behandeling: € 60,-
herhaalscan: € 30,-
Betaling in de praktijk met pin of contant. Veel verzekeraars vergoeden de kosten voor chiropractie gedeeltelijk.
Lees meer.

Waarom chiropractie?

Je leeft gezond, traint twee à drie keer per week en je laat je regelmatig behandelen door een specialist om de spanning in je spieren te verminderen. En toch krijg of behoud je klachten. Frustrerend en tegelijkertijd heel verklaarbaar. De behandeling van spieren vindt plaats op lokaal niveau en werkt daardoor tijdelijk. Maar op hoger neurologisch niveau verandert er niets. Na de behandeling vertelt jouw brein de spier namelijk dat hij weer moet samentrekken. Omdat hij zo geprogrammeerd is. En dus moet je de spier iets anders aanleren. Dit kan door middel van chiropractie.  

Andersom werkt het net zo. Is jouw spierweefsel van staal, eet je dingen die jouw lichaam niet kan verdragen of blijf je hangen in stressvolle situaties, dan boeken wij niet het gewenste resultaat. In dat geval kunnen we alleen met een combinatiebehandeling jouw gezondheidsvraagstuk oplossen. Daarom zijn wij aangesloten bij Gezondheidsgilde. 

Voordelen

Meer energie

Werken aan de bron van jouw gezondheidsvraagstuk

Specialistische zorg

Onze chiropractors hebben meer dan 15 jaar ervaring en zijn DCF, ICA, SNRC, SCN en NCA geregistreerd.

Totaalaanpak

Holistische kijk op en aanpak van jouw gezondheidsvraagstuk

Je mentale en fysieke gezondheid vormen één geheel. Het is een totaalplaatje, waarbij een verstoring in het één invloed uitoefent op het ander. Binnen Gezondheidsgilde bekijken we jouw gezondheid vanuit verschillende perspectieven. Een uniek concept waarbij wij snel kunnen schakelen met andere specialisten, zoals jouw personal trainer, je bewegingstherapeut, maar ook met een orthomoleculair specialist of meditatiespecialist.

Afhankelijk van jouw gezondheidsvraagstuk stellen we een maatwerk behandelingsplan voor je op, waarbij we jou begeleiden en ondersteunen met diverse interventies. Door daarnaast de kennis en expertise van verschillende gezondheidsspecialisten te bundelen bieden we je een integrale aanpak die jou écht verder helpt.  

In
balans
Stel een vraag

Heb jij een vraag voor één van onze chiropractoren? Vul het formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Klachtenprocedure

Onze chiropractoren horen uiteraard graag van jou of je tevreden bent over je behandeling en resultaten. Heb je een andere ervaring? Ook dan horen we dat graag direct van je. We streven er altijd naar om samen tot een oplossing te komen. Lukt ons dat onverhoopt niet? Dan kun je jouw klacht indienen bij de klachtenfunctionaris van de Nederlandse Chiropractoren Associatie, via 088-0245166 of via klachtennca@cbkz.nl.