Coaching is beschikbaar op de volgende locaties:

Merk je dat je in een ratrace bent beland waar je maar niet uitkomt? Ervaar je ongemakken door stress, lichamelijke blessures of slaapgebrek? Of ondervind je hinder van terugkerende patronen of hardnekkige gewoontes? We gaan graag het gesprek met je aan. Onze coaches luisteren zonder oordeel naar jouw uitdagingen en reiken je de tools aan die jij nodig hebt om de regie over je leven terug te pakken. 

Jij hebt het in je

Jij hebt het in je om een gezond en gelukkig leven te leiden. De verantwoordelijkheid daarvoor ligt volledig bij jezelf. En hoewel jij de enige bent die daadwerkelijk verandering in gang kan zetten, is het soms fijn als je iemand hebt die je een duwtje in de juiste richting geeft. Iemand die zonder oordeel naar je luistert en je tegelijkertijd een spiegel voorhoudt. Iemand die je inzichten geeft in destructieve gewoontes én die je het vertrouwen geeft dat je daar iets aan kunt doen. Iemand die je op de juiste momenten een liefdevolle schop onder je kont geeft en je op je doelen wijst als je van je pad dreigt af te raken. Kortom; iemand die begrijpt wat jij nodig hebt in jouw reis naar een gezond en gelukkig leven. Bij Gezondheidsgilde geloven we in coaching die je structureel wakker schudt.

Gezondheidsgilde coaching

Bij Gezondheidsgilde geen standaard coaching traject of ´trucjes´ aanleren. Iedereen is immers anders. Wat voor jou werkt? Dat zoeken we samen uit. We nemen de tijd om je goed te leren kennen. Zo kunnen we je vraag goed analyseren en waar nodig de vraag áchter de vraag blootleggen. Vervolgens spitsen we onze coaching toe op dat vraagstuk. We kijken wat jij nodig hebt om je doelen te bereiken en je leert nieuwe gewoontes aan die je blijvend veranderen. Samen gaan we voor een duurzame verbetering van jouw lifestyle.   

Vormen van coaching

Of je nu worstelt met persoonlijke uitdagingen of simpelweg je vaardigheden wilt verbeteren om je doelen te bereiken; onze coaches moedigen je aan om jouw volledige potentieel te benutten en toe te werken naar een gezond en gelukkig leven.

We hebben veel ervaring in het coachen van mensen die willen re-integreren of die willen werken aan persoonlijk leiderschap. Uiteraard ben je ook welkom als je met andere uitdagingen of levensvragen zit. Wil jij jezelf ontwikkelen en ben je bereid om in jezelf te investeren?

De voordelen

Duurzame verandering

Patronen doorbreken en nieuwe gewoontes aanleren

Leer jezelf kennen

Leer jouw persoonlijke gebruiksaanwijzing kennen én ernaar leven.

Meer levensgeluk

Verhoog je bewustzijn, verminder stress en burn-out klachten en verbeter je algehele welbevinden

Een doel zonder plan is slechts een wens. En hoewel een wens heel inspirerend kan zijn, leidt het zelden tot een gewenst resultaat. Daarom ontwikkelen we samen een plan om jouw doelen te behalen. Jij voert dit plan stap voor stap uit; wij motiveren je om door te zetten of remmen je af als je te snel wilt. Of je nu wilt werken aan je carrière, relaties of aan persoonlijke groei, onze coaches begeleiden je in jouw reis.

Ready,
set, go!
Onze coaches
Zet de stap!

Locatie