Meditatie

Het dagelijks leven vraagt veel van ons. De hele dag door krijgen we prikkels te verwerken. Door regelmatig te mediteren breng je rust in je dagelijkse leven. Toch klinkt dat simpeler dan het is. Want hoe neem je een moment voor jezelf als die enorme to do list door je hoofd spookt? Onze meditatiecoaches helpen je om op tijd de rust op te zoeken, zodat jij meer uit je dag haalt.  

Mediteren kun je leren

Mediteren is een zeer effectieve methode om meer rust en balans in je leven te creëren en om positieve en structurele veranderingen te realiseren. Het doel van mediteren is om je gedachten los te laten en je met volle aandacht op jezelf en het nu te richten. Dat is soms best lastig. Niet alleen voor beginners; ook voor mensen die al heel geoefend zijn in het mediteren is het soms lastig om zich over te geven aan het hier en nu.  

Rust in je brein

Mediteren wordt vaak gezien als een spirituele bezigheid. En hoewel het inderdaad een vast onderdeel is van veel spirituele stromingen, ontdekten ook neurowetenschappers dat mediteren ook veel voordelen heeft voor het brein. Zo dwalen je gedachten minder snel af, kun je beter leren, herkennen en onthouden en kun je emoties makkelijker verwerken als je regelmatig mediteert. Bovendien versnelt de werking van je brein en vergroot mediteren je empathisch vermogen. Kortom, je maakt je brein groter, sterker en fitter. En hoewel je dit niet van de ene op de andere dag merkt, ervaar je op de lange termijn dat je beter slaapt, minder stress ervaart en minder angstige gedachten hebt. Mediteren is dan ook een essentieel onderdeel in de reis naar een gezond en gelukkig leven.  

Chopra Certified

Onze meditatiecoaches zijn Chopra Certified Meditation Teacher. Dat betekent dat ze een opleiding hebben gevolgd bij Deepak Chopra, dé autoriteit op het gebeid van meditatie. Daardoor hebben ze alle kennis en kunde in huis om jou te leren mediteren. Bovendien kan jouw coach een persoonlijk mantra voor je ontwikkelen, gebaseerd op de datum en tijd van jouw geboorte. Dit mantra helpt jou effectiever mediteren.  

Er zijn verschillende meditatievormen en -technieken. Samen met één van onze meditatiecoaches ontdek je wat bij jou past. 

Voordelen

Eén op één begeleiding

Om meditatie een vast onderdeel te maken van jouw dagelijkse leefritme.

Een eigen mantra en waardevolle adviezen.

Voor effectievere meditatiesessies en duurzame verbetering.

Een gezonder, sterker en groter brein

Zodat jij met meer energie en verbeterde cognitie aan je doelen werkt.
feel zen

Wil je meer weten? Laat je contactgegevens achter of bekijk onze inspiratiepagina. Hier delen we regelmatig meditatietips en oefeningen die jou kunnen helpen in het dagelijks leven.