Personal training

Ieder mens heeft het in zich om in beweging te komen. Ook als je fysieke klachten hebt zijn er, met de juiste behandeling en begeleiding, talloze mogelijkheden. Onze personal trainers begeleiden je in het verbeteren van kracht, uithoudingsvermogen, coördinatie en lenigheid. In de basis doen we dat in kleine groepjes van 6 tot 8 mensen.

Fysiek en mentaal in topconditie 

Liever één op één begeleiding? Kies dan voor personal training. Jouw trainer begeleidt je één-op-één binnen een veilige en inspirerende omgeving. Je volgt een trainingsprogramma dat volledig is afgestemd op jouw lichaam, bewegingspatroon en doelen, zodat je op een verantwoorde manier je doelen bereikt.

Signaleert je trainer dat je een bepaalde oefening niet goed kunt uitoefenen? Dan onderzoeken we direct wat er aan de hand is. Is de belemmering direct op te lossen, dan behandelen we ‘on the spot’. Zo voorkomen we blessures en kun jij direct door met trainen. 

Holistische aanpak

Als je iets wilt verbeteren aan jezelf, dan vraagt dat een flinke dosis moed en doorzettingsvermogen. Vooral als je blijvend wilt veranderen. Toch kan ieder mens het. En jij dus ook! Jouw personal trainer geeft je het vertrouwen om door te zetten of juist gas terug te nemen.

Naast trainen en revalideren, bespreek je ook andere zaken die invloed uitoefenen op jouw gezondheid en geluk. Denk aan je voedingspatroon, slaap, rust en de uitdagingen waar je tegenaan loopt op het gebied van werk of in je privé. Kortom; samen met je personal trainer werk je aan het totaalplaatje van jouw gezondheid.  

Waarom PT bij Gezondheidsgilde?

De personal trainers van Gezondheidsgilde ondersteunen, motiveren en inspireren jou om de balans in je leven te herstellen. Zodat je de energie hebt om jouw dromen en doelen te verwezenlijken en meer grip te krijgen op je leven. Soms zijn de uitdagingen groter en is er specialistische kennis vereist. Bijvoorbeeld in het geval van complexe blessures, neurologische vraagstukken of psychologische uitdagingen. Dan is het fijn dat die kennis binnen handbereik is.

Binnen Gezondheidsgilde werken alle specialisten intensief met elkaar samen. Zodat je trainer je, als het nodig is, snel kan doorverwijzen naar de juiste specialist. Het voordeel daarvan is dat jouw trainer en de specialist direct en snel overleg hebben. Ze bundelen hun kennis en kunde en stellen samen een diagnose. Doordat ze jouw vraagstuk ieder vanuit hun eigen vakgebied benaderen, komen ze sneller tot een kwalitatief hoogwaardig plan om jou snel de juiste behandeling en/of begeleiding te bieden. Zodat jij duurzame stappen kunt (blijven) zetten in het verbeteren van je fysieke en mentale gezondheid.  

Voordelen

Eén-op-één begeleiding

Werk iedere week op een vast moment aan je mentale & fysieke ontwikkeling

Topsportbegeleiding

Al onze trainers zijn Overload opgeleid en werken vanuit een holistische visie op gezondheid

Verantwoord trainen

Verantwoorde trainen en revalideren verkleint de kans op blessures

We starten onze samenwerking altijd met een intake. Tijdens dit gesprek leren we je graag een beetje beter kennen en doen we een aantal testjes. De resultaten daarvan nemen we met je door en noteren we in jouw persoonlijke balance guide. In deze gids beschrijf je jouw persoonlijke doelen en houd je jouw resultaten bij. Ook vind je hierin handige tips en adviezen over onderwerpen als beweging, voeding, slaap, stress en mindset. Het is jouw houvast om ook buiten de muren van Gezondheidsgilde aan de slag te gaan én blijven met je gezondheid. Samen gaan we voor meer balans in jouw leven!

Balance
guide
Pak je kans!

Wil jij trainen op jouw eigen niveau en onder topsportbegeleiding werken aan een verbetering van je gezondheid? Laat je gegevens achter en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Locatie