Energieprogramma

Wil jij meer energie, een fitter lijf en werken aan je persoonlijke doelen? Dan is het Energieprogramma van Gezondheidsgilde iets voor jou. Goed voor lichaam en geest, verkleint de kans op ziekte en draagt bij aan een langer, gezonder en gelukkiger leven. We staan voor je klaar met een gevarieerd team van gezondheidsspecialisten.

Klein beginnen, groots resultaat

Binnen het Energieprogramma van Gezondheidsgilde werk je één of meerdere keren per week in een groepje van 6 tot 8 mensen aan kracht, uithoudingsvermogen, coördinatie en lenigheid. Binnen een veilige en inspirerende omgeving volg je een trainingsschema dat volledig is afgestemd op jouw lichaam, bewegingspatroon en doelen.

Signaleert onze trainer dat jij een bepaalde oefening niet goed kunt uitoefenen? Dan onderzoeken we direct wat er aan de hand is en behandelen we ‘on the spot’. Zo voorkomen we blessures en kun jij direct door met trainen.

De trainingen vormen de basis van het energieprogramma. Daarnaast geven we je praktische tips en adviezen over bijvoorbeeld voeding, slaap en beweging; informatie waar jij direct mee aan de slag kunt in het dagelijks leven. Heb je op onderdelen behoefte aan meer ondersteuning? Dan kun je bij Gezondheidsgilde terecht voor aanvullende diensten zoals persoonlijke coaching, voedingsadvies en chiropractie. Ook geven we regelmatig trainingen en workshops op het gebied van geluk en gezondheid.

Top trainers

De trainers van Gezondheidsgilde bieden begeleiding op het hoogst mogelijk niveau. Dankzij hun opleiding bij Overload zijn onze trainers all round gezondheidsprofessionals. Ze weten niet alleen alles over trainen en bewegen, maar hebben ze ook diepgaande kennis over voeding, suppletie, hormonen, revalidatie en blessurebehandeling.

Daarnaast werken alle trainers van Gezondheidsgilde op regelmatige basis aan hun persoonlijke ontwikkeling. Daardoor zijn ze in staat om jou optimaal te begeleiden en mag jij het hoogst haalbare niveau training en begeleiding verwachten.

Het totaalplaatje

Binnen Gezondheidsgilde geloven we in een holistische aanpak van je gezondheid. Daarom werken verschillende gezondheidsspecialisten intensief met elkaar samen binnen ons ‘gilde’. Zo kunnen we snel schakelen als jij een vraag of probleem hebt en kunnen we je direct naar de juiste specialist doorverwijzen.

De small group trainingen vormen de basis van onze aanpak. Daarnaast geven we je praktische tips en adviezen over bijvoorbeeld voeding, slaap en beweging; informatie waar jij direct mee aan de slag kunt in het dagelijks leven. Bovendien kun je bij ons terecht voor aanvullende diensten zoals persoonlijke coaching, voedingsadvies en chiropractie. Ook geven we regelmatig trainingen en workshops op het gebied van geluk en gezondheid.